Οι φούρνοι μας

Μονάδα Παραγωγής

Μονάδα Παραγωγής

Βιομηχανική Περιοχή Γλαύκου

Ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Η μονάδα παραγωγής του Αχαϊκού Χωριάτικου στη Βιομηχανική Περιοχή Γλαύκου είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις, ώστε να παράγει φρέσκα και ποιοτικά αρτοποιήματα, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Η παραγωγή ξεκινά με την επιλογή των πιο αγνών υλικών, τα οποία προέρχονται από τοπικούς παραγωγούς. Στη συνέχεια, τα υλικά ζυμώνονται και φουρνίζονται με προσοχή και μεράκι, ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές.

Η μονάδα παραγωγής διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εξοπλισμό, που επιτρέπει την παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων, όπως ψωμιά, κουλούρια, πίτες, γλυκά και τούρτες. Ο εξοπλισμός είναι σχεδιασμένος για να εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, καθώς και την ασφάλεια των εργαζομένων.

Η μονάδα παραγωγής του Αχαϊκού Χωριάτικου είναι πιστοποιημένη με ISO 22000:2018, το οποίο αποτελεί διεθνές πρότυπο για την ασφάλεια των τροφίμων. Η πιστοποίηση αυτή εγγυάται ότι τα προϊόντα του Αχαϊκού Χωριάτικου πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για την ασφάλεια των καταναλωτών.

Μονάδα Παραγωγής

Μέσα απο φωτογραφίες..

Σας περιμένουμε από κοντά!