Οι φούρνοι μας

Δεμένικα

Δεμένικα

Ειρήνης & Φιλίας 39, Δεμένικα

Ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το αρτοζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στην Ειρήνης & Φιλίας 39 στα Δεμένικα της Πάτρας, σας καλωσορίζει στον κόσμο της γεύσης και της παράδοσης. Από το 2002, το κατάστημά μας έχει κερδίσει την αγάπη των κατοίκων της περιοχής, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ζεστασιάς.

Περιπλανηθείτε στον χώρο μας και ανακαλύψτε μια πλούσια γκάμα φρέσκων και ποιοτικών αρτοσκευασμάτων, γλυκών εδεσμάτων, καφέδων και ποτών. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές, με αποτέλεσμα να έχουν μια αξεπέραστη γεύση και άρωμα που θα σας ταξιδέψει στον χρόνο.

Στο Αχαϊκό Χωριάτικο, η παράδοση είναι το επίκεντρο της εμπειρίας μας. Τα προϊόντα μας είναι εμπνευσμένα από τις παραδοσιακές συνταγές της ελληνικής κουζίνας, με αποτέλεσμα να έχουν μια μοναδική νοστιμιά που θα σας ενθουσιάσει.

Φημισμένο για τα πεντανόστιμα αρτοποιήματά του, το Αχαϊκό Χωριάτικο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ψωμιά, κουλούρια, πίτες και άλλα εδέσματα που θα σας συναρπάσουν. Τα αρτοποιήματά μας φτιάχνονται με αγνά υλικά και παραδοσιακές τεχνικές, με αποτέλεσμα να έχουν μια μοναδική γεύση και άρωμα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Δεμένικα

Μέσα απο φωτογραφίες..

Δείτε το κατάστημα σε 360 view

Σας περιμένουμε από κοντά!