Οι φούρνοι μας

Βραχναίικα

Βραχναίικα

ΠΕΟ Πάτρας Πύργου 174, Βραχναίικα

Ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το αρτοζαχαροπλαστείο μας στα Βραχναίικα της Πάτρας άνοιξε τις πόρτες του το 2023 και είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και μοντέρνα στην περιοχή. Με ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον, το αρτοζαχαροπλαστείο μας προσφέρει στους πελάτες του μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα και ποιοτικά αρτοποιήματα, ζαχαροπλαστικά, καφέδες και ποτά.

Εκτός από τα νόστιμα προϊόντα μας, το αρτοζαχαροπλαστείο μας διαθέτει και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο μπορούν οι πελάτες μας να απολαύσουν τον καφέ ή το γλυκό τους σε ένα χαλαρωτικό και ευχάριστο περιβάλλον. Ο χώρος αυτός είναι ιδανικός για να συναντήσετε τους φίλους σας, να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα ή να απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο.

Το αρτοζαχαροπλαστείο μας είναι επίσης δημοφιλές για τις υπέροχες τούρτες του, οι οποίες είναι ιδανικές για κάθε ειδική περίσταση, όπως γενέθλια, γάμους, βαφτίσεις και άλλα. Οι τούρτες μας είναι φτιαγμένες με τα καλύτερα υλικά και διακοσμούνται με φαντασία και δημιουργικότητα.

Το αρτοζαχαροπλαστείο μας είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ζεστό και φιλόξενο μέρος να απολαύσουν τον καφέ ή το γλυκό τους, καθώς και για όσους θέλουν να αγοράσουν ποιοτικά αρτοποιήματα και ζαχαροπλαστικά.

Ελάτε να μας επισκεφθείτε στα Βραχναίικα της Πάτρας και να δοκιμάσετε τις νόστιμες δημιουργίες μας!

Βραχναίικα

Μέσα απο φωτογραφίες..

Δείτε το κατάστημα σε 360 view

Σας περιμένουμε από κοντά!