Σεφ Ιταλικής & Κρύας κουζίνας
Σεφ Ιταλικής & Κρύας κουζίνας
Σεφ Ιταλικής & Κρύας κουζίνας
Περιγραφή θέσης
Ο Υπάλληλος Παραγωγής είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.
Κύριες Ευθύνες
Ακολουθία των διαδικασιών παραγωγής
Χρήση και συντήρηση εξοπλισμού
Έλεγχος ποιότητας πρώτων υλών και τελικών προϊόντων
Τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας
Συνεργασία με άλλα μέλη της ομάδας παραγωγής
Αναφορά προβλημάτων και προτάσεων βελτίωσης
Επίτευξη των στόχων παραγωγής
Απαιτούμενα Προσόντα
Απολυτήριο Λυκείου
Καλή φυσική κατάσταση
Υπευθυνότητα και ομαδικότητα
Προσοχή στη λεπτομέρεια
Ικανότητα τήρησης οδηγιών
Παροχές
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
Δυνατότητες εκπαίδευσης και ανάπτυξης
Ευχάριστο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον